Nu există produse adăugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.
7Arts Endorphine
7Arts
54 Lei
Capacitate: 750 ml

Strugurii au fost culesi manual la final de Septembrie inceput de Octombrie 2018 Sortati bob cu bob, soiurile Feteasca Neagra si Syrah au fost vinificate impreuna, maturate 12 luni in baricuri noi de steraj romanesc Soiul Merlot a vinificat individual, si el maturat 12 luni in baricuri noi de stejar romanesc Amestecul a fost realizat in luna Noiembrie 2019 inainte de imbuteliere.

Specificatii
Producator: 7Arts
Origine: Romania
An: 2018
Alcool %: 14.5
Volum: 750 ml
Tip vin: Sec
Soiul de struguri: Merlot, Feteasca Neagra
Livrare gratuita
Livrare gratuita
Transport GRATUIT la comezile peste 400 Ron
Retur 120 zile
Retur 120 zile
Cumperi fara griji, produsele pot fi returnate in 120 zile
Reduceri si promotii
Reduceri si promotii
Cumperi mai mult, platesti mai putin. Extra reducere 5 %
Deschidere colet
Deschidere colet
Verificare produs la livrare GRATUIT

Parerea somelierului

Culegerea vinurilor se face manual in ladite de dimensiuni mici. Pentru desciorchinare se foloseste cea mai noua metoda care permite extragerea boabelor de struguri fara a fi zdrobite. Soiurile de struguri prezente sunt specifice regiunii viticole Dealurile Olteniei: Tamaioasa Romaneasca, Sauvignon Blanc, Feteasca Alba, Feteasca Neagra, Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon. 

Regiune
Regiune: Oltenia

Crama 7Arts este situata in Oltenia, Sat Breasta si se intinde pe o suprafata de 31 hectare. Aceasta a apartinut unei vechi familiii boieresti si are o vechime de peste 200 de ani. Vinurile 7Arts pastreaza si conserva specificul regiunii si al anului de productie. Specific pentru crama 7Arts sunt vinurile rosii care sunt tinute in baricuri de stejar romanesc.

Producator
Producator: 7Arts

Crama a fost reinventata in anul 2009 o data cu reinnoirea plantatiilor, moment in care crama a fost dotata cu echipamente de ultima generatie. Pentru producerea vinurilor sunt folosite vinuri exclusiv de pe plantatiile proprii avand un control foarte buna asupra calitatii.

Regiune
Feluri de mancare compatibile

Preparate din carne la cuptor, branzeturi, paste, deserturi Sau pur si simplu in compania prietenilor. Temperatura de servire: 14 – 16 ºC

7Arts Endorphine
54 Lei