Nu există produse adăugate.
Feteasca Neagra 2018
89 Lei
Capacitate: 750 ml
Strugurii au fost culesi tarziu, in ladite de 10kg. In urma desciorchinarii fara zdrobire, boabele au ajuns fara presare in cuvele de inox unde a avut loc fermentatia alcoolica la temperatura controlata. A urmat fermentatia malolactica 60% din cantitate a fost maturata timp de 6 luni in baricuri noi de stejar romanesc. A fost amestecata inainte de imbutelieru cu restul de 40% din cantitate pastrata in cuvele de inox.
Specificatii
Producator: 7Arts
Alcool %: 16.5 %
Volum: 750 ml
Tip vin: Sec
Soiul de struguri: Feteasca Neagra
Livrare gratuita
Transport GRATUIT la comezile peste 200 Ron
Retur 120 zile
Cumperi fara griji, produsele pot fi returnate in 120 zile
Reduceri si promotii
Cumperi mai mult, platesti mai putin. Extra reducere 5 %
Deschidere colet
Verificare produs la livrare GRATUIT
Parerea somelierului
Strugurii au fost culesi tarziu, in ladite de 10kg. In urma desciorchinarii fara zdrobire, boabele au ajuns fara presare in cuvele de inox unde a avut loc fermentatia alcoolica la temperatura controlata. A urmat fermentatia malolactica 60% din cantitate a fost maturata timp de 6 luni in baricuri noi de stejar romanesc. A fost amestecata inainte de imbutelieru cu restul de 40% din cantitate pastrata in cuvele de inox.
Regiune: Regiune 1
Strugurii au fost culesi tarziu, in ladite de 10kg. In urma desciorchinarii fara zdrobire, boabele au ajuns fara presare in cuvele de inox unde a avut loc fermentatia alcoolica la temperatura controlata. A urmat fermentatia malolactica 60% din cantitate a fost maturata timp de 6 luni in baricuri noi de stejar romanesc. A fost amestecata inainte de imbutelieru cu restul de 40% din cantitate pastrata in cuvele de inox.
Producator:
7Arts
Strugurii au fost culesi tarziu, in ladite de 10kg. In urma desciorchinarii fara zdrobire, boabele au ajuns fara presare in cuvele de inox unde a avut loc fermentatia alcoolica la temperatura controlata. A urmat fermentatia malolactica 60% din cantitate a fost maturata timp de 6 luni in baricuri noi de stejar romanesc. A fost amestecata inainte de imbutelieru cu restul de 40% din cantitate pastrata in cuvele de inox.
Feluri de mancare compatibile
Strugurii au fost culesi tarziu, in ladite de 10kg. In urma desciorchinarii fara zdrobire, boabele au ajuns fara presare in cuvele de inox unde a avut loc fermentatia alcoolica la temperatura controlata. A urmat fermentatia malolactica 60% din cantitate a fost maturata timp de 6 luni in baricuri noi de stejar romanesc. A fost amestecata inainte de imbutelieru cu restul de 40% din cantitate pastrata in cuvele de inox.